ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است چه عواملی زمینه‌ساز انسداد سینوس‌ها و ایجاد بیماری سینوزیت می‌شوند؟ فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی
سرخط خبرها

آنتی هیستامین‌های طبیعی برای بهبود آلرژی بهاری

  • کد خبر: ۲۲۹۹۷
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱
آنتی هیستامین‌های طبیعی برای بهبود آلرژی بهاری
آلرژی‌ها در اثر تولید پروتئینی به نام هیستامین بروز می‌کنند که واکنش سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد. استفاده از آنتی هیستامین‌های طبیعی می‌توانند از بروز آلرژی فصل بهار جلوگیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، برخی افراد در هر فصلی از سال به خصوص در فصل بهار به برخی مواد حساسیت پیدا کرده و دچار علائم مانند گرفتن بینی، عطسه یا خارش و ... می‌شوند.
چای سبز، چای ریبوس، سرکه سیب، ماست طبیعی، دم کرده یونجه و جوشانده گزنه، آنتی هیستامین‌های طبیعی هستند که می‌توانند در کنار رعایت توصیه‌های متخصصان طب سنتی در خوردن غذا‌های گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذا‌های گوشتی و شیرینی تا حد زیادی سبب بهبودی آلرژی‌های فصلی شوند.
همچنین در این فصل، نوشیدن شربت لیمو، آلبالو، سکنجبین و افزودن زرشک، سماق و انار به غذا‌ها توصیه‌می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->